L
ADING

Salla të konferencave

Hotel Gorenje

Hotelet e zakonshme humbin rëndësinë e tyre kur vihen në pyetje kërkesat e një biznesmeni modern. Hapësirat e zyrave, dhomat e mbledhjeve, 5 salla të konferencave e të gjitha këto të pajisura me teknologji moderne i takojnë më shumë një qendre biznesi.

Salla Nr. 1

Salla Nr. 1
Kapaciteti deri 12 persona, posedon Projektor, Tabel

Salla Nr. 2

Salla Nr. 2
Kapaciteti deri 65 persona, posedon Projektor, Foltore, Mikrofon, Altoparlant, Tabel

Salla Nr. 3

Salla Nr. 3
Kapaciteti deri 14 persona, posedon Projektor, Tabel

Salla Nr. 4

Salla Nr. 4
Kapaciteti deri 20 persona, posedon Projektor, Tabel

Salla Nr. 5

Salla Nr. 5
Kapaciteti deri 6 persona, posedon Projektor, Tabel

Për rezervim

Hotel Gorenje

Rezervimin e sallave mund ta beni duke kontaktuar permes telefonit apo ne email adrese.

Për rëzervim
Tele: +383 49 77 77 66 Email: info@hotel-gntc.com

Hotelet e zakonshme humbin rëndësinë e tyre kur vihen në pyetje kërkesat e një biznesmeni modern. Hapësirat e zyrave, dhomat e mbledhjeve, sallat e konferencave e të gjitha këto të pajisura me teknologji moderne i takojnë më shumë një qendre biznesi. Hotel Gorenje është i pajisur me 15 dhoma gjumi dhe 5 salla të konferencave. Të gjitha janë të pajisura me teknologjinë e fundit dhe funksionalitet maksimal.