L
ADING

Hotel Gorenje

Mirësevini në Hotel Gorenje

H

otelet e zakonshme humbin rëndësinë e tyre kur vihen në pyetje kërkesat e një biznesmeni modern. Hapësirat e zyrave, dhomat e mbledhjeve, sallat e konferencave e të gjitha këto të pajisura me teknologji moderne i takojnë më shumë një qendre biznesi. Hotel Gorenje është i pajisur me 15 dhoma gjumi dhe 3 salla të konferencave. Të gjitha janë të pajisura me teknologjinë e fundit dhe funksionalitet maksimal.

Objekti i kompanisë GNTC group është më shumë se një qendër biznesi. Hapësirat tona në kombinim me ekipin profesional japin shërbime me porosi që i shkojnë për shtati të gjitha nevojave personale e profesionale që ju mund t’i keni. Përpos infrastrukturës së lartëpërmendur, kompleksi GNTC group ofron edhe vendparking të madh, restoran kulminant, dhe tarracë me pamje të mrekullueshme.

Një vend më i mirë për të pushuar

Hotel Gorenje është zgjedhja e duhur për vizitorët të cilët duan të kenë qetësinë e duhur pas një dite përplot me angazhime. Hotel Gorenje ka një kombinim të qetësisë, rahatisë dhe cilësisë, që e bën hotelin të ketë një ambient të këndshëm.

Madhësia e vogël e hotelit e bën atë të ketë komoditet për klientët tanë të cilët pas një dite të gjatë e meritojnë një pushim si në shtëpinë e tyre.

Restorant Gorenje

Restoran eksluziv te kuzhines nderkombetare si dhe sherbim te klasit te pare per te shijuar ushqim te llojllojshem. Bari eshte pika fokusuese e ketij restorani per nje kafe gjate pushimit apo per darke zyrtare me partnerat e biznesit tuaj.

Restorani ka nje hapesire prej 90 uleseve ku mysafiret do te perjetojne atmosfere te paharruar, duke u ndjere te respektuar dhe te kenaqur.

Dhomat tona

Hotel Gorenje

Ndjeni shtëpinë tuaj

Një shërbim i mirë

Hotel Gorenje

Bëhu pjesë e jonja

Hotel

Restorant

Salla

Hotelet e zakonshme humbin rëndësinë e tyre kur vihen në pyetje kërkesat e një biznesmeni modern. Hapësirat e zyrave, dhomat e mbledhjeve, sallat e konferencave e të gjitha këto të pajisura me teknologji moderne i takojnë më shumë një qendre biznesi. Hotel Gorenje është i pajisur me 15 dhoma gjumi dhe 5 salla të konferencave. Të gjitha janë të pajisura me teknologjinë e fundit dhe funksionalitet maksimal.