L
ADING

Restorant Gorenje

Restoran eksluziv

Restorant eksluziv të kuzhinës ndërkombëtare si dhe shërbim të klasit të parë për të shijuar ushqim të llojllojshëm. Bari është pika kyçe e këtij restorani, për një kafe gjatë pushimit apo për darkë zyrtare me partnerat e biznesit tuaj. Restorani ka një hapesirë prej 90 ulëseve ku mysafirët do të përjetojnë atmosferë të paharruar, duke u ndjerë të respektuar dhe të kënaqur.

Për një shije të paharruar

Pse jemi më të mirët

Restoranti përfshinë meny nga kuzhina tradicionale dhe ndërkombëtare, kjo mundëson një shumëllojshmëri të ushqimeve për t’ju përshtatur dëshirave të mysafirëve sa me mire që të jetë e mundur.

Rreth restorantit

Restoranti ka kapacitet prej 90 ulëseve ku mysafiret do të përjetojnë atmosfere të paharruar, duke shijuar ushqim të freskët, verë të mire dhe shërbim cilësorë. Restoranti përfshinë meny nga kuzhina tradicionale dhe ndërkombëtare, kjo mundëson një shumëllojshmëri të ushqimeve për t’ju përshtatur dëshirave të mysafirëve sa me mire që të jetë e mundur.
Bari është pika kyçe e restorantit për një kafe gjatë pushimit apo për darkë zyrtare me partnerët e biznesit tuaj. Fokusi ynë është të sigurojmë që çdo mysafir merr shërbim të shpejtë, profesional, miqësor dhe të sjellshëm. Nëse ju keni ndonjë kërkese të veçante, darke romantike me qirinj ose darke biznesi , restorant Goreje gjithmonë do të përmbush kërkesat dhe nevojat tuaja.

Lokacioni

Rr. Prishtinë – Gjilan, nr. 34, Veternik 10000 Prishtinë, Kosovë

Telefoni

+383 49 77 77 66

Hotelet e zakonshme humbin rëndësinë e tyre kur vihen në pyetje kërkesat e një biznesmeni modern. Hapësirat e zyrave, dhomat e mbledhjeve, sallat e konferencave e të gjitha këto të pajisura me teknologji moderne i takojnë më shumë një qendre biznesi. Hotel Gorenje është i pajisur me 15 dhoma gjumi dhe 5 salla të konferencave. Të gjitha janë të pajisura me teknologjinë e fundit dhe funksionalitet maksimal.