L
ADING

Nëse keni pyetje apo deshironi të bëni rezervim na kontaktoni

Na telefononi
Mob: +383 49 77 77 47
Na shkruani @
qendra.gorenje@gmail.com
Lokacioni jonë
Rr. Prishtinë – Gjilan, nr. 34, Veternik 10000 Prishtinë, Kosovë
Orari i punës
Hëne – E diele 24/7 h

Hotelet e zakonshme humbin rëndësinë e tyre kur vihen në pyetje kërkesat e një biznesmeni modern. Hapësirat e zyrave, dhomat e mbledhjeve, sallat e konferencave e të gjitha këto të pajisura me teknologji moderne i takojnë më shumë një qendre biznesi. Hotel Gorenje është i pajisur me 15 dhoma gjumi dhe 5 salla të konferencave. Të gjitha janë të pajisura me teknologjinë e fundit dhe funksionalitet maksimal.