L
ADING

Dhomat tona

Hotel Gorenje

Ndjeni shtëpinë tuaj

Dhoma Double

Dhomat janë të madhësis 26 metra katroë dhe ofrojnë të gjitha lehtësitë që priten në një hotel

Shiko

Dhoma Standard

Dhomat janë të madhësis 17 metra katroë dhe ofrojnë të gjitha lehtësitë që priten në një hotel

Shiko
Lokacioni

Rr. Prishtinë – Gjilan, nr. 34, Veternik 10000 Prishtinë, Kosovë

Telefoni

+ 383 49 77 77 66

Hotelet e zakonshme humbin rëndësinë e tyre kur vihen në pyetje kërkesat e një biznesmeni modern. Hapësirat e zyrave, dhomat e mbledhjeve, sallat e konferencave e të gjitha këto të pajisura me teknologji moderne i takojnë më shumë një qendre biznesi. Hotel Gorenje është i pajisur me 15 dhoma gjumi dhe 5 salla të konferencave. Të gjitha janë të pajisura me teknologjinë e fundit dhe funksionalitet maksimal.