L
ADING

Dhoma

DHOMA 111

Dhoma Twin është e madhësisë prej 22 metra katrorë dhe ofrojnë të gjitha lehtësitë që priten në një hotel
Dhomat Twin ofrojnë 2 shtrat të rehatshëm

Veçoritë

E dhomës

TV

TV i plotë me kanale

Mini bar

Pa pages

Dizajn modern i banjës

Shijoni botën tuaj ashtu si ju pëlqen

Internet

Pa pages

Shërbime në dhomë

Shijoni botën tuaj ashtu si ju pëlqen

Ballkon

Ballkon më hapsirë të mjaftuëshme

Çmimi

Çmimi më i mirë

59.00€

Për një person

69.00€

Për dy person

Hotelet e zakonshme humbin rëndësinë e tyre kur vihen në pyetje kërkesat e një biznesmeni modern. Hapësirat e zyrave, dhomat e mbledhjeve, sallat e konferencave e të gjitha këto të pajisura me teknologji moderne i takojnë më shumë një qendre biznesi. Hotel Gorenje është i pajisur me 15 dhoma gjumi dhe 5 salla të konferencave. Të gjitha janë të pajisura me teknologjinë e fundit dhe funksionalitet maksimal.