L
ADING

Hotel Gorenje

H

otel Gorenje i vendosur në Prishtinë, 4 km larg Monumentit të Newbornit, Hotel Gorenje ofron akomodim dhe rehati të paharruar. Posedon një restorant, parkim falas privat, një bar. Recepsioni në gatishmëri 24 orë për të ju përgjigjur kërkesave tuaja, internet wifi pa pagesë , ballkon dhe tavolinë pune në çdo dhomë.

15 Dhoma moderne për fjetje, mengjesi dhe minibari për mysafirë pa pagesë, Interneti i shpejtë pa pagesë, shërbim 24 orë nga recepsioni.

Çmimi për një person 59€
Çmimi për dy person 69€

G

Restorant ekskluziv

Restoranti ynë ekskluziv ju ofron ushqim dhe specialitete të ndryshme ndërkombëtare si dhe shërbime nga nje staf profesional i klasit të parë. Restoranti ka 90 vende dhe mabient reklaksues me pamje madhështore, ku do të njeheni të respektuar dhe të knaqur

Dhomat tona

Hotel Gorenje

Ndjeni shtëpinë tuaj

Double

Dhomat janë të madhësis 26 metra katroë dhe ofrojnë të gjitha lehtësitë që priten në një hotel

Shiko

Twin

Dhomat janë të madhësis 22 metra katroë me dy shtretër dhe ofrojnë të gjitha lehtësitë që priten në një hotel

Shiko

Standard

Dhomat janë të madhësis 17 metra katroë dhe ofrojnë të gjitha lehtësitë që priten në një hotel

Shiko

 

HOTEL GORENJE

15

Dhoma

3600

Klient të knaqur

Lokacioni

Rr. Prishtinë – Gjilan, nr. 34, Veternik 10000 Prishtinë, Kosovë

Kontakti

+ 383 49 77 77 66

Hotelet e zakonshme humbin rëndësinë e tyre kur vihen në pyetje kërkesat e një biznesmeni modern. Hapësirat e zyrave, dhomat e mbledhjeve, sallat e konferencave e të gjitha këto të pajisura me teknologji moderne i takojnë më shumë një qendre biznesi. Hotel Gorenje është i pajisur me 15 dhoma gjumi dhe 5 salla të konferencave. Të gjitha janë të pajisura me teknologjinë e fundit dhe funksionalitet maksimal.